Een heel eenvoudige taart voor wie houdt van de fris zure smaak van rabarber.
Nodig :
- 1 vel bladerdeeg
- 600 gr in blokjes gesneden rabarber, niet geschild
- 100 gr zelfrijzende bloem
- 150 gr kristalsuiker
- 4 eieren
- 2 eetlepels melk
- 2 eetlepels vanillesuiker
- verwarm de oven voor op 180 ° C (hetelucht)
- spoel de multiflex taartvorm om met koud water en leg er het bladerdeeg in. Prik met een vork in de bodem zodat het deeg gelijkmatig bakt
- doe in de bake to basic mengkom de rabarber, bloem en suiker en meng goed door elkaar
- giet deze mengeling op de bladerdeeg
- doe in de speedychef of quick shaker de eieren, melk en vanillesuiker en meng goed dooreen
- giet deze mengeling over de rabarber en zorg ervoor dat het mengsel gelijkmatig verdeeld is.
- bak 40 minuten op 180°C
Geen opmerkingen:
Een reactie posten