donderdag 23 juni 2011

Supersnelle chocoladecake uit de microgolfoven


Heel snel klaar en ... nog lekker ook !

Nodig :
  • 125gr boter
  • 125gr (pure) chocolade
  • 3 eieren
  • 100 gr suiker
  • 100gr zelfrijzende bloem
  • de microplus pot van 2.25 L
  • de microplus schenkkan
Werkwijze :
  • de microplus goed inboteren en bestrooien met wat chapelure
  • eieren en suiker opkloppen (met de speedychef) tot het mengsel bijna wit is
  • ondertussen de boter met de chocolade laten smelten in de microgolf : ongeveer 3 minuten op 350W
  • het eimengsel bij de gesmolten chocolade doen en mengen
  • bloem erbij doen en mengen
  • het deeg in de microplus 2.25L doen.  Deksel erop en 5 minuten in de microgolf op 650 W
  • controleren of alles gaar is en ontvormen.
  • Klaar !
Smakelijk !

Geen opmerkingen: