vrijdag 20 november 2009

Forelmousse met appel

Eind oktober ging bij mij thuis een culinaire namiddag door met als thema "aperitiefhapjes".  Dit was 1 van de hapjes die toen heel erg gesmaakt werden.  Helaas heb ik er geen foto bij.

Benodigdheden :
- 4 gerookte forelfilets
- 7 el slagroom
- Culinaire essence “Lemon”
- 2 theelepels fijngesneden dragon (evt gedroogde)
- Peper en zout
- Witloofblaadjes
- 1 à 2 appels

Werkwijze :

- Pureer de forelfilets in de Quick Chef.
- Meng in de slagroom 12 drupels Lemon essence en breng op smaak met peper, zout en dragon.
- Snij de appel in kleine blokjes en leg deze onderaan in de aperitiefglaasjes.
- Spuit de forelmousse met de Squiz-it in de glaasjes op de appelblokjes.
- Garneer de glaasjes met een takje dille en een witloofblaadje.

Geen opmerkingen: