donderdag 3 juni 2010

Rabarbertaart



Een heel eenvoudige taart voor wie houdt van de fris zure smaak van rabarber.

Nodig :
  • 1 vel bladerdeeg
  • 600 gr in blokjes gesneden rabarber, niet geschild
  • 100 gr zelfrijzende bloem
  • 150 gr kristalsuiker
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 2 eetlepels vanillesuiker
Zo doe je het :
  • verwarm de oven voor op 180 ° C (hetelucht)
  • spoel de multiflex taartvorm om met koud water en leg er het bladerdeeg in.  Prik met een vork in de bodem zodat het deeg gelijkmatig bakt
  • doe in de bake to basic mengkom de rabarber, bloem en suiker en meng goed door elkaar
  • giet deze mengeling op de bladerdeeg
  • doe in de speedychef of quick shaker de eieren, melk en vanillesuiker en meng goed dooreen
  • giet deze mengeling over de rabarber en zorg ervoor dat het mengsel gelijkmatig verdeeld is.
  • bak 40 minuten op 180°C
Smakelijk !

Geen opmerkingen: