zondag 4 oktober 2009

Speculoos mousse


Een winterdessertje dat hier bij ons thuis heel erg in de smaak valt.

Nodig :
  • 10 speculooskoekjes
  • 2 eieren
  • 1 soeplepel suiker
  • 250gr mascarpone
  • een paar druppels amandelessence of culinaire olie "orange"

Bereiding :

  • Maal de speculooskoekjes fijn in de kaasmolen
  • klop het eiwit op in de quickchef (gebruik de vleugel ipv messen)
  • Doe de eierdooiers en de suiker in de mengkom en klop op tot een schuimige lichtgekleurde massa
  • Voeg de mascarpone bij dit mengsel en klop los.
  • voeg de speculoos toe.
  • Spatel voorzichtig het eiwit erdoor.
  • Spuit dit mengsel met de squeeze-it in glaasjes
  • Laat minimum 1 uur opstijven in de koelkast.

Smakelijk !


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goedemorgen, Hilde

Is het mogelijk om Tupperware artikel te kopen a.u.b.?

Groetjes

Hilde zei

Beste,

Ik heb geen naam of contactadres van je. U kunt mij vrijblijvend een mailtje sturen naar hilde430@yahoo.co.uk zodat ik U persoonlijk kan contacteren.

Groetjes,
Hilde